Sunday, August 19, 2012

Jag är fast i "social Networking" träsket

jag är helt fast i Socal Networking
inte så mycket beroende men jag är fast i alla tänka bara nätverk där är
Givetvis hittar man mig på Facebook
https://www.facebook.com/tommy.borglin samt https://www.facebook.com/lifestyleforyou
Tycker Facebook är bra till att hålla kontakten med mina vänner, och även hittat många nya vänner, änvänder det även som en marknadsföringskanal, då det är billigt och enkelt att synas.
inte så mycket att göra reklam, som att bara finnas där om någon söker efter en.
Sen hittar man mig givetvis på twitter, https://twitter.com/TommyBorglin tvitter tycker jag är kanonbra som snabb nyhetskanal, jag följer de företag, och personer som jag tycker är intressanta, och får korta sammandrag från dessa, och om där är en länk och man vill läsa mer så kan man göra det. själv använder jag det med för att marknadsföra min blogg, mitt företag och mig själv.
Efter detta så hittar ni mig på Google+ https://plus.google.com/107553706457410033125/posts just nu inte så aktiv där, följer ett par skribenter, och bloggare samt lite företag här, men tycker det är ett bättre verktyg för att dela bilder mm än vad Facebook är då jag har bättre kontrol över vem som ser vad här. och så är det snyggare. Ser fram emot att se vad Google ska göra med Google+
Slutligen så hittar ni mig även på Youtube http://www.youtube.com/user/tborglin/videos Youtube är fantastiskt och själv använder jag det till 2 olika saker.
Dels så när jag filmar något så laddar jag upp det här om jag vill dela med mig av det, då jag kan låsa klipp till vem som ska se dom, jag kan länka in dom i min blogg väldigt enkelt, och jag kan även välja om det ska vara reklam eller inte, samt redigera dom innan jag visar dom. Youtube är även en fantastisk nyhetkanal, där jag har ett antal kanaler jag följer, sen kan jag själv välja vilka klipp jag vill och inte vill se, samt de är ofta kortare klipp, nu har Youtube även Livesändingar, och mycket koncerter kan man se här live och helt gratis.
Så titta gärna in till mig på någon av alla mina sidor!

No comments:

Post a Comment